SM Media branding logo til menu bar
Fantombryg workshop SM Media

Workshop i salg

Vil du være bedste venner med salg og skabe succes i salgets faser, så tag med på workshop og få salgstræning i alt fra kanvas salg og telefonsalg. Hvordan du skaber det bedste udbytte for sine kunder og ikke mindst hvordan du får ordren i hus.

Få redskaber til at gå fra at beskrive din virksomhed til at være rådgivende overfor dine potentielle kunder.

Følg os på

Workshop er en rigtig god måde at lære om salg

Her kan man få gode værktøjer til salgstræning og skabe resultater sammen med andre igennem sparring og øvelser.
Vores CCO Carsten Wyrle har arbejdet med salg og markedsføring i over 25 år og undervist både store og små virksomheder i over 10 år. Han smittende humør og skæve tilgang til salg og markedsføring giver deltagerne på en workshop en masse redskaber og ideer til hvordan man kan lære at elske salg og ikke være en der sælger noget, men stedet være rådgivende konsulent til at give sine kunder de bedste muligheder for at lykkedes med dine ydelser.
Det hele bliver leveret med fuld fart, anekdoter fra hans lange karriere og med en god portion humor.

Se her hvad Fantombryg har udtalt om vores Workshop:

“Fra start til slut har det været en fornøjelse at arbejde med SM Media. Carsten var nem at kommunikere med, og hele vejen igennem vores workshop var han et overflødighedshorn af energi, gode ideer, tips og tricks. Helt igennem en kæmpe anbefaling!”
Brygmester Søren

Så vil du skabe større succes i din hverdag eller få nye muligheder indenfor salg, så se mere om de forskellige workshop vi afholder lige nu her:

Salg for iværksættere 7. april

Vær med til en spændende workshop for iværksættere, hvor vi vil give dig masser af input og læring til dit salg og markedsføring. Du vil få nogle fantastiske redskaber som gør, at du får tryghed ved at sælge og sprede dit budskab.

Workshop i salgsundervisning SM Media for iværksættere

Sælg dit produkt

“Sælg ikke sand i Sahara! Sælg det til en børnehave, som har brug for det.”
Skab succes med salg igennem rådgivende dialog og byg bro imellem dine kunder og din virksomhed. Workshop med SM Media er skabt for dig som vil lære at sælge dit produkt med hjertet.

Workshop i kanvas salg SM Media

Telefonsalg

Hvorfor får jeg afslag hver gang jeg ringer til folk? Telefonsalg er en svær og hård disiplin og kræver klare redskaber til at skabe succes. En workshop fra SM Media tager dig igennem faserne i telefonkanvas og via øvelser og redskaber, så får du de bedste betingelser for at få et JA.

Workshop i salg SM Media for bæredygtige produkter

Salg af bæredygtighed

Workshop for bæredygtigt mindset. Oplev en workshop hvor der er fokus på bæredygtighed i kommerciel version. Lær at skabe de bedste betingelser for din bæredygtige virksomhed og få øvelser og redskaber til at kunne sælge det på et hårdt marked.

Efter en en-dags salgsworkshop med Carsten kan vi varmt anbefale at investere i lignende. Carsten leverede et fagligt velafstemt program, som han havde bygget op efter SlaterConsults behov. Dagen blev afholdt med stor energi, humor, kærlig provokation og respektfuldt. Carsten var rigtig dygtig til at finde et niveau, hvor vi blev udfordret på en sådan måde, at vi efterfølgende kunne gribe bolden og selv løbe videre og udvikle vores salgskompetencer. Derudover lader han os ikke i stikken, men er til rådighed og coacher os i vores videre proces.

Slater Consult, Maiken Slater Johannsen

Fra start til slut har det været en fornøjelse at arbejde med SM Media. Carsten var nem at kommunikere med, og hele vejen igennem vores workshop var han et overflødighedshorn af energi, gode ideer, tips og tricks. Helt igennem en kæmpe anbefaling!

Fantombryg, Søren Uhd Pedersen