SM Media branding logo til menu bar

Lad os skabe øget vækst for din virksomhed

Vi arbejder ud fra gensidig respekt mellem os som kollegaer og til vores kunder, hvor åben og ærlig dialog er vigtig for os.

Skab udbytte igennem dit salg med professionel rådgivning og sparring i salgets faser

SM Media står for salg og markedsføring. Vi hjælper vores kunder til, at deres salg og markedsføring snakker samme sprog. Det gør vi ved hjælp af sparring, uddannelse og salgscoaching. Således at de herefter kan rådgive deres målgruppe omkring, hvorfor deres ydelser eller produkter er det bedste valg i en købsproces.

– SM Media

Salgscoach

Få træning, råd og vejledning til dine salgsprocesser.

– SM Media

Workshop

Få et skræddersyet workshopforløb.

– SM Media

Rådgivning

Få sparring og rådgivning til din arbejdsproces.

– SM Media

Strategi

Rådgivning og sparring på strategisk og taktisk plan.

Skab øget værdi for dit brand igennem salgstræning

Hvis du vil stå stærkt overfor din målgruppe og sælge dine produkter i et konkurrencepræget marked, så skal du kigge på, hvordan du snakker til dine kunder.
Hos SM Media hjælper vi dig til at sælge dit brand gennem vores salgskurser.
Du skal ikke sælge, men skabe unik værdi for kunden og rådgive dem til, hvordan dit produkt giver dem udbytte i deres udfordringer.

Salgscoach

Få en ekspert i salg tilkoblet dine sælgere eller salgsorganisation igennem vores online salgscoaching program.
Her kan du få træning, råd og vejledning til dine salgsprocesser samt få værktøjer til at blive meget skarpere i din dialog med kunderne.
Salgscoach programmet er fantastisk til dig, der ikke har en til at guide dig i salg i hverdagen.

Strategisk rådgivning

Få sparring og rådgivning til din arbejdsproces. Vi har eksperter med stor viden indenfor salg og markedsføring, som vil kunne hjælpe dig med at analyserer dine udfordringer og i samarbejde med dig lave nogle taktiske målsætninger.

Salgsworkshop

Få redskaber til dit salgsarbejde med en ekspert fra SM Media.
Vi afholder både fysiske og online workshops for større og mindre virksomheder. Det er også muligt med en 1-1 workshop både online og i din virksomhed. Her vil du få et skræddersyet forløb til din virksomhed, så du har nogle gode redskaber at arbejde med efterfølgende.

Marketingsstrategi

Skab vækst i din virksomhed igennem en effektiv markedsføringsstrategi.
Få rådgivning og sparring på strategisk og taktisk plan i forhold til at optimere eller udføre en marketingsstrategi, som vil gøre en forskel for din virksomhed.

Se vores succesoplevelser her og mød nogle af vores kunder

“Carsten og Christina er top professionel i deres fremgangsmåde. Deres fantastiske indgangsvinkel til opgaverne og kunstnerinterview. Deres data indsamling er stor og begge har et drive som sparker der ud af og det er en fornøjelse at se og være med til.”

Martin Krøyer, Vig Festival

“Det har været en fornøjelse at arbejde med SM Media. Carsten var nem at kommunikere med, og hele vejen igennem vores workshop var han et overflødighedshorn af energi, gode ideer, tips og tricks”.

Søren Pedersen, Fantombryg

“Jeg har fået super relevant og effektiv sparring på salg i min nystartede solo-konsulent virksomhed. Carsten har været dedikeret og engageret i mit arbejde, og jeg har fået gode konkrete værktøjer til at målrette mit materiale til mine kunder, frem for at tage udgangspunkt i min egen viden, som jeg gjorde før.”

Sara Wondie

Friheden logo
Logo Aros
Logo Bue og Co
Musikberiget logo
Vig festival logo nyt – SM Media

Salgscoach Carsten Wyrle

“Sælg ikke sand i Sahara!
Sælg det til en børnehave og spar tid og optimer din indkomst.”

Hvorfor vælge SM Media?

Vi hjælper med at styrke dit brand igennem salg og markedsføring.

Din succes er vores succes

Ærlig kommunikation

Nærværende hele vejen

Få ny viden indenfor kommunikation, salg og markedsføring

Stop med at sælge og start med at rådgive!
Dine kunder ønsker at få den bedste rådgivning fra dig, så de er bedst muligt rustet til at træffe den rigtige beslutning. Derfor er det vigtigt at rådgive dem ud fra deres udfordringer og muligheder.
Læs mere i vores indlæg om salg, hvordan du kan blive mere rådgivende og skabe større udbytte for dine kunder igennem ærlig og seriøs salg.

Skift ROI tallet ud med personlige markedsføring

Skift ROI tallet ud med personlige markedsføring

Skift ROI tallet ud med personlige markedsføringHvis du som virksomhed har været vant til at lægge dine markedsføringskroner i ROI tal med fuld kontrol over dine målrettede annoncer, så er det nu, at du skal tage fat i dit kreative team i firmaet eller dit bureau. Vi...

læs mere
Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?Stop selling and start telling! Bedre kan det vist ikke siges. Som forbrugere bliver vi dagligt bombarderet med annoncer og salgsbetonet markedsføring og grundet vores stressede hverdag skaber vi også hurtigt...

læs mere
Hvordan ser dine kunder din virksomhed?

Hvordan ser dine kunder din virksomhed?

Hvordan ser dine kunder din virksomhed?”Jeg vil gerne have mere salg i min webshop. Hvad skal jeg gøre for at få flere følgere på de sociale medier, så jeg kan øge min omsætning?” Egentlig et meget reelt spørgsmål, som kunne være stillet i et ganske almindeligt online...

læs mere

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.