SM Media branding logo til menu bar

Artikler og editorial for Tivoli Friheden ved events

Samarbejde omkring editorial via artikler og opslag på sociale medier ved større events.

Firma:

Tivoli Friheden

Service:

Editorial

Type:

On place

Projekt:

Editorial og Instagram

Udtagelse fra Tivoli Friheden

“Tak for et rigtig godt samarbejde i 2021! Jeg synes, at der er kommet så utrolig gode artikler og billeder ud af det fra jeres side og så har det også været skønt at lave lidt forskellige konkurrencer sammen med jer. Det ser jeg fortsat frem til i løbet af 2022 også”

Marie-Louise, Tivoli Friheden

Følg os på:

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden skaber oplevelser for alle aldre.

Tivoli Friheden ligger i skønne grønne omgivelser midt i Århus og har over en halv millon besøgende om året. De tilbyder oplevelser til børnefamilier, koncerter om fredagen på Danmarks største udendørs scene og store faste events året rundt.

Artikler og editorial

Vi samarbejder med Tivoli Friheden og derigennem skriver artikler i form at editorial omkring deres årlige events. Sammenholdt med artiklerne laves opslag og konkurrener på de sociale medier på vores Århus side på Instagram.

l

Events

Artikler omkring de store events. Der laves interview med personale, udstillere og faste gæsteoptræden for at give en personlig indgangsvinkel.

Instagram

Der skrives opslag på Instagram med en hasttag strategi og på bagrund af de skrevne artikler med værdiskabende indhold for følgere.

Konkurrencer

I samarbejde med Tivoli Friheden afholdes der forskellige konkurrencer på vores egen Århus side med fokus på de værdier som Friheden kan tilbyde deres gæster.

l

Andre events

Tivoli Friheden besøges med henblik på interviews ved øvrige events og tiltag igennem året. Her laves storytelling med oplæg på de sociale medier.

Se artikler fra events i Tivoli Friheden.

Her er bygget linkbuilding og SEO ind i hver artikel.

1 – SM Media
2 – SM Media
3 – SM Media
4 – SM Media
1 1 – SM Media
2 1 – SM Media
3 1 – SM Media
4 1 – SM Media
5 – SM Media
1 2 – SM Media
2 2 – SM Media
3 2 – SM Media

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder.

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.