SM Media branding logo til menu bar

Instagram og storytelling i form af artikel omkring Street Bill

Christina var en tur forbi Street Bill i Århus for at skrive en artikel om Street Bill og i den forbindelse med et samarbejde omkring Instagram indledet.

Street Bill til Projekt

Instagram

Firma:

Street Bill

Service:

Sociale medier

Type:

Inhouse

Projekt:

Instagram

Udtagelse fra Street Bill

“Stor anbefaling herfra. SM Media har hjulpet os med at implementere en strategi på de sociale medier, som har hjulpet os med at stige fra 5000 til 12000 følgere på Instagram på 3 måneder. Dette har resulteret i langt større opmærksomhed og interaktioner med vores profil. Vi vil fortsat klart bruge dem til både markedsføring og salgsudvikling af butikken, da de er nytænkende, kreative og meget professionelle i deres arbejde”.

Thomas, Street Bill

Følg os på:

Street Bill SM Media

Street Bill sælger designer sneakers i unik butiksmiljø.

Street Bill er en virksomhed der blev grundlagt i 2020 med det formål at blive den mest foretrukne forhandler af eksklusive sneakers i hele Skandinavien. Virksomhedens mange års erfaring med markedet samt køb og salg af sneakers har gjort at de har et bredt og pålideligt antal af leverandører, der gør det muligt for dem at forudbestille og levere næsten enhver eksklusiv sneaker.

De er til stede online på street-bill.dk og fysisk, hvor de har en lille fysisk butik som en del af det kreative samfund GRISK. Deres fysiske butik tilbyder et bredt sortiment, hvor det også er muligt at finde accessories og tøj. Butikken ligger lige ved siden af Ceresbyen i Århus, på adressen Thorvaldsensgade 33a.

Udvikling af Instagram

Der bliver hele tiden arbejdet med fokus på de rigtige hashtags og metoder som kan få opslagene til at ramme udforsksiden på Instagram, således de kan gå viralt. Her bliver der suppleret med forslag til reels og stories for at skabe mere eksponering af virksomhedens brand.

Forøgelse af følgere

Street Bill er steget med 7000 følgere på 3 måneder, ved hjælp af rådgivning og vejledning.

Stigning i interaktioner

I perioden er likes, interaktioner og kommentarer steget markant på opslagene på tværs af Instagram kontoen.

Virale opslag

Flere af opslagene har været gået virale, hvor op til 500.000 konti er blevet eksponeret for de enkelte opslag.

Instagram Reels

I perioden hvor vi har arbejdet sammen med Street Bill i forbindelse med reels har de formået at få 338.000 visninger og 18.500 likes på deres en af deres virale videoer.

Artikel med storytelling Street Bill. I artiklen blev der inkluderet linkbuilding.

Artikel Street Bill – SM Media

Trafik fra Instagram

Udvikling i procent i samarbejde med Street Bill fra oktober til november.

%

Nye besøgende fra Instagram

%

Besøgende på Street Bills Instagram shop

%

Stigning i følgere

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder.

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.