SM Media branding logo til menu bar

Salgscoach forløb Sara Lykke Wondie

Lære om salgets processer og skabe den bedste måde at rådgive hendes modtagere til at forstå det rigtige udbytte i hendes service.

Firma:

Sara Wondie

Service:

Salgscoach x 8

Type:

Online

Projekt:

Salg

“Jeg har fået super relevant og effektiv sparring på salg i min nystartede solo-konsulent virksomhed. Forløbet med Carsten fra SM Media har givet mig den forpligtende ramme, jeg savnede som solo-selvstændig, hvor jeg selv har alle “kasketterne” i min virksomhed. Det har været så godt at sparre med Carsten om mit salgsarbejde. Carsten har været dedikeret og engageret i mit arbejde, og jeg har fået gode konkrete værktøjer til at målrette mit materiale til mine kunder, frem for at tage udgangspunkt i min egen viden, som jeg gjorde før.”

Følg os på:

Sara Wondie

Sara arbejder for mangfoldighed og større ligeværd.

Sara hjælper professionelle, der arbejder med børn og unge med værkstøjer og inspiration til, hvordan de kan arbejde med normer, der er med til at understøtte lighed og mangfoldighed. 

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder.

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.