SM Media branding logo til menu bar

Skal vi skabe noget unik sammen

Vi arbejder ud fra gensidig respekt mellem os som kollegaer og til vores kunder, hvor åben og ærlig dialog er vigtig for os.

Salg

Branding

Markedsføring

Profilbillede SM Media Christina

Partner

Specialist i eksponering gennem content, SEO og sociale medier. Kreativ storytelling og branding gennem sociale medier og content.

25 års erfaring indenfor intern salg og 10 års erfaring indenfor virksomhedsdrift med egne webshops og detailbutikker. 10 års erfaring indenfor SEO optimering af hjemmesider. Derudover erfaring og stor interesse i storytelling og blogindlæg kombineret med opslag på de sociale medier.

Navn

Christina Hazelden

Mail

christina@smmedia.dk

Profilbillede SM Media Carsten

Partner

Specialist indenfor salg og branding. Salgsoptimering, coaching og undervisning. Strategisk implementering af strategier indenfor salg og markedsføring.

Jeg har arbejdet med salg i over 25 år og undervist personale i over 12 år med fokus på salgsoptimering og service. Udviklet handleplaner, koncepter og salgs- og brandingstrategier for virksomheder. Jeg elsker salgets faser og lære fra mig. Se andre få succes og begejstring ved salget igennem få simple tricks jeg selv har udviklet igennem min lange karriere.

Navn

Carsten Wyrle

Mail

carsten@smmedia.dk

Vores samarbejdspartnere

Krosch

Krosch er en grafisk virksomhed beliggende i Århus og med stor ekspertise i at lave kreative brochure, flyers og plakater. Krosch tænker ud af boksen, når der skal designes emballage, laves logoer og visitkort.

Krosch

Aarland laver professionelle hjemmesider i smukt design. Hjemmesiderne er innovative og elt unikke i et stærkt kvalitetsdesign.

Aarland har kontor midt i Århus centrum og har arbejdet med grafisk design gennem flere år.

Krosch

Vores mediestrategier udnytter de seneste teknologier inden for online markedsføring. 

Vi fokuserer på Meta (Facebook og Instagram), Pinterest, Google, YouTube, TikTok, Snapchat, LinkedIn og e-mail marketing. 
Vi har haft stor succes med at forstærke medieindsatsen og derved kapitalisere meromsætning for vores kunder.

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder.

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.