SM Media branding logo til menu bar

Lad os skabe unik markedsføring for din virksomhed

Vi arbejder ud fra gensidig respekt mellem os som kollegaer og til vores kunder, hvor åben og ærlig dialog er vigtig for os.

Skab branding gennem markedsføring

Vi hjælper din virksomhed med at implementere digitale marketingstrategier og dermed øge jeres nuværende rækkevidde og nå ud til nye kundegrupper. Vi bidrager til, at du kan oprette forbindelse til dine nuværende og nye kunder på en effektiv måde og opbygge en loyal fanskare på ingen tid.

– SM Media

SEO marketing

Bedre placeringer på Google via organiske søgninger.

– SM Media

Sociale Medier

Opnå maksimale resultater via dine sociale medier.

– SM Media

Content

Få en indholds- og brandstrategi.

– SM Media

Markedsføringsstrategi

Planlægge og optimere strategier.

Opbyg dit brand via online marketing

Content og SEO marketing er en succesrig strategi til at generere leads og drive salg. Det hjælper med at forbedre brandværdien og opbygge en loyal kundebase. Disse ting kan hjælpe din virksomhed med at vokse. Vores mål er at sikre, at vores kunder opnår deres ønskede resultater gennem et professionelt samarbejde. Vi stræber efter at være de bedste inden for vores felt, og vi tilbyder en række ydelser, der dækker bredt inden for markedsføring og kommunikation.

SEO marketing

SM Media tilbyder professionel hjælp til virksomheder, der ønsker at stige i placering på Google. Vi er specialister inden for online markedsføring og SEO-tjenester, som kan hjælpe din hjemmeside eller webshop med at opnå bedre placeringer på søgemaskinernes resultatsider.

se mere

Content marketing

Vi har fokus på indhold og brandstrategi. Ikke alene hjælper vi dig med at vælge de bedste kanaler til din indholdsmarkedsføring. Vi hjælper dig også med at skabe en indholdsstrategi, der stemmer overens med dine langsigtede forretningsmål.

se mere

Sociale Medier branding

Hos SM Media har vi ekspertise og erfaring indenfor Social Media Marketing og og vores erfaring er drevet af et enkelt mål: At hjælpe din virksomhed med at opnå maksimale resultater fra dine sociale medier marketingindsatser. Vi går i dybden med alt fra planlægning af strategi og skabelse af indhold til distribution på tværs af alle sociale kanaler.

Se mere

Markedsføringsstrategi

Skab vækst i din virksomhed igennem en effektiv markedsføringsstrategi.
Få rådgivning og sparring på strategisk og taktisk plan med henblik på at optimere eller udføre en marketingsstrategi, som vil gøre en forskel for din virksomhed.

Kontakt os

Vi hjælper med at styrke dit brand igennem salg og markedsføring

“Carsten og Christina er top professionel i deres fremgangsmåde. Deres fantastiske indgangsvinkel til opgaverne og kunstnerinterview. Deres data indsamling er stor og begge har et drive som sparker der ud af og det er en fornøjelse at se og være med til.”

Martin Krøyer, Vig Festival

“Det har været en fornøjelse at arbejde med SM Media. Carsten var nem at kommunikere med, og hele vejen igennem vores workshop var han et overflødighedshorn af energi, gode ideer, tips og tricks”.

Søren Pedersen, Fantombryg

“Jeg har fået super relevant og effektiv sparring på salg i min nystartede solo-konsulent virksomhed. Carsten har været dedikeret og engageret i mit arbejde, og jeg har fået gode konkrete værktøjer til at målrette mit materiale til mine kunder, frem for at tage udgangspunkt i min egen viden, som jeg gjorde før.”

Sara Wondie

Friheden logo
Logo Aros
Logo Bue og Co
Musikberiget logo
Vig festival logo nyt – SM Media

CEO Christina Hazelden

“Online markedsføring er en rejse, ikke en destination. Det er en kontinuerlig proces med optimering og forbedring. Vi er med på hele rejsen og sørger for at din side lever op til Google standarder”.

Hvorfor vælge SM Media?

Vi hjælper med at styrke dit brand igennem salg og markedsføring.

Din succes er vores succes

Ærlig kommunikation

Nærværende hele vejen

Online markedsføring er vigtigt for din virksomhed at promovere sig på

Vores mål er at sikre, at vores kunder opnår deres ønskede resultater gennem et professionelt samarbejde. Vi stræber efter at være de bedste inden for vores felt, og vi tilbyder en række ydelser, der dækker bredt inden for markedsføring og kommunikation. Vi er dedikerede til at levere den bedste service, og vi vil gøre alt for at imødekomme dine behov.

Google Helpful Content Update 2022

Google Helpful Content Update 2022

Hvordan kan du forberede din hjemmeside eller webshop på den nye store Helpful Content Update Google opdateringGoogle offentliggjorde her i august 2022, at der udrulles en ny stor opdatering fra den 25. august og to uger frem. Opdateringen kommer til at have...

læs mere
Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?Stop selling and start telling! Bedre kan det vist ikke siges. Som forbrugere bliver vi dagligt bombarderet med annoncer og salgsbetonet markedsføring og grundet vores stressede hverdag skaber vi også hurtigt...

læs mere
Hvorfor du gennem storytelling skal brande din virksomhed

Hvorfor du gennem storytelling skal brande din virksomhed

Hvorfor du gennem storytelling skal brande din virksomhedSom forbruger i 2022 har vi mere end nogensinde brug for at have en relation til de butikker, hvor vi bruger vores lønkroner. Forbrugerne stiller samtidig større og større forventninger omkring virksomheders...

læs mere

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder.

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.