SM Media branding logo til menu bar

Sales Manager

SM media salg og markedsføring
Forside logo SM Media

SM Media søger en skarp Sales-Manager til vores landshold

Søger du en arbejdsplads med højt humør, gode kollegaer som er lidt småskøre og som har fokus på udvikling.

Er du målrettet og motiveret ved salg?

Så har du måske mulighed for at blive vores nye topscorer på vores helt unikke landshold i Salg og Markedsføring hos SM Media.
Vi søger nemlig en Sales Manager til at sælge og rådgive vores potentielle kunder til at få en fantastisk oplevelse med SM Media.

Din hverdag i SM Media:
Som Sales Manager vil du have ansvar for at opbygge en portefølje af spændende kunder i SM Media. Du kommer til at arbejde med et produktmix indenfor salg og markedsføring med masser af muligheder for at skabe den helt unikke oplevelse for dine kunder.

Dit primære ansvar som Sales Manager er at opsøge markeder og rådgive dine kunder om de muligheder, der forligger i SM Media og sammen med kunden sammensætte en løsning, som giver dem allerstørst udbytte i forhold til de udfordringer de har. Vi har rigtig mange muligheder til vores kunder, så der er stor mulighed for at finde den helt rigtige løsning til kunden.

Udover kundekontakt vil din hverdag også indeholde:

 • Udarbejde og udsende tilbud og salgsmateriale samt at følge op på mulige kunder.
 • Øge salgsmuligheder hos eksisterende kunder.
 • Bidrage til udviklingen af SM Medias strategier i forhold til positionering på markedet.
 • Tage ansvar for egne projekter og følge dem til målet som en rigtig topscorer ville gøre.
 • Vær en aktiv spiller til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Du vil arbejde tæt sammen med vores CCO Carsten Wyrle, der har over 25 års erfaring med salg og markedsføring.

Vi holder til i Højbjerg ved Aarhus og har kontor sammen med andre virksomheder der er også arbejder indenfor marketing.

Hvad søger vi så præcist?
Vi søger en som vil være frontløber på vores meget forskelligt sammensatte landshold indenfor salg og markedsføring. Vi har alle hver vores funktioner og din vil være at få kunden i mål og skaber begejstring på det store “Stadion”.
Fordel at have erfaring indenfor telefonsalg og rådgivning men intet must. Det vigtigste for os er et positivt sind og lyst og vilje til at lære og arbejde mod “målet”.

Vigtigt at du er:

 • Motiveret ved at rådgive og skabe resultater for kunder over telefonen.
 • Selvkørende og i stand til at tænke selv og samtidig ikke bange for at spørge om hjælp.
 • Løsningsorienteret og elsker at tænke ud af boksen, så du kan give vores kunder den bedste løsning. Du skal være i stand til at rådgive vores kunder på en ordentlig og værdiskabende måde.
 • Professionel i din tilgang til kunderne igennem telefon og mail.
  Åben for nye måder at gøre ting på og lyst til at lære.
 • Og selvfølgelig resultatorienteret og drives af at score ved hver kamp.

Hvordan er det så at spille på vores landshold?
Du får en spændende arbejdsplads med forskellige mennesker. Du kommer tæt på ejerne i virksomheden, da vi pt. er en mindre virksomhed.

Vi arbejder meget med frihed under ansvar. Forventer dog at vores topscorer står klar til at score, når muligheden er der.

 • En fuldtidsstilling hvis ønskes. Kan også være mindre i timer.
 • Løn efter kvalifikationer. De første 3 måneder er der en meget attraktiv løn provision uden loft og så vil vi sammen efter prøveperiode lave den løn model, som passer dig bedst.
 • En arbejdsplads der er præget af kreative ildsjæle med stort fokus på at skabe noget fantastisk for vores kunder.
 • Folk med forskellige baggrunde og meninger samt holdninger og derfor vi er et landshold. Vi har alle hver vores funktion i virksomheden.

Hvorfor er vi et landshold?
SM Media er et nyt PR-bureau, som slog sine døre op her i 2022. Ejerne har begge over 20 års erfaring indenfor salg og markedsføring. Virksomheden er skabt for at lave det vi elsker og brænder for og det afspejler også meget kulturen og mindset i SM Media.

Vi holder til i Højbjerg ved Aarhus med eget kontor i et kontorfællesskab sammen med andre spændende virksomheder indenfor markedsføring.

Vi arbejder med at rådgive og sparre med vores kunder indenfor salg og markedsføring. Dette kan både være på strategisk samt operationelt plan. Vi laver workshops i salg og markedsføring og hjælper vores kunder med deres offline og online markedsføring på en ny og kreativ måde, som både øger deres brandværdi samt deres økonomiske værdi.

Vi siger altid velkommen til familien til vores nye kunder og deres succes er vores succes. Så derfor er vi meget tætte på vores kunder og arbejder hver eneste dag på at skabe noget unikt for dem og være synlige og give dem mere end de forventer.

Vil du gerne med på vores landshold:
Vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kommer.

Du ansøger ved at klikke på linket nedenunder eller send din ansøgning og CV til job@smmedia.dk

Ansøgningsfrist er den 25. april.

Har du spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at kontakte vores CCO Carsten Wyrle på 70605659 eller skrive på carsten@smmedia.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og måske endda give dig en plads på vores landshold.

Husk at skrive, hvor du så dette job.