SM Media branding logo til menu bar

Lad os skabe unik content for din virksomhed

Vi bruger content marketing til at hjælpe med at promovere din virksomhed og øge salget. Det gør vi ved at levere indhold af høj kvalitet, der er relevant og nyttigt for din målgruppe.

Tiltræk nye kunder og fasthold eksisterende gennem værdiskabende content marketing

SM Media har fokus på content og brandstrategi. Ikke alene hjælper vi dig med at vælge de bedste kanaler til din content markedsføring. Vi hjælper dig også med at skabe en content strategi, der stemmer overens med dine langsigtede forretningsmål.

Vi sørger også for den indholdsmarkedsføring, du har brug for: blogs, produktbeskrivelser, storytelling, vidensdeling og SoMe content. Vi er her for at sikre, at vores kunders brands skiller sig ud fra mængden!

– SM Media

Blogindlæg

Videreformidling af budskaber og viden.

– SM Media

Storytelling

Skabe historien bag din virksomhed.

– SM Media

Produkttekster

Skrive informative og kvalitetstekster.

– SM Media

SoMe marketing

Skab branding gennem unikke opslag.

Øge brandværdien gennem content

Flere og flere søger informationer og viden online, hvor content marketing kan bibringe til at skabe værdi for din virksomhed og herigennem loyalitet hos dine besøgende. Her bliver der skabt større relationer online end tidligere.

Derfor skal din virksomhed også ramme målgruppen, hvor de færdes. For nogle kan det være en udfordring at tænke en ny form for markedsføring ind i virksomheden.
Her laver vi i samarbejde med din virksomhed en strategi for, hvordan der gennem tekster, videoer, billeder og livevideo m.m. kan skabes engagement og loyalitet til din målgruppe.

Blogindlæg

Gennem søgeordsanalyser skriver vi SEO optimeret tekster, der henvender sig til dine kunder ud fra virksomhedens værdier. Vi sørger for de rigtige overskrifter i forhold til H’erne. Samt at opsætte tekster, så de for læseren er letlæselige og overskuelige.

Produkttekster

Vi sørger for at skrive SEO optimeret produkttekster, der samtidigt rammer dit kundesegment, så de klikker på køb knappen. For nogle produkter er det storytelling, som sælger og for andre er det praktisk information. Vi tænker begge muligheder ind i forhold til firmaets værdier og produktgrupper.

Storytelling

Storytelling handler om at have en overbevisende historie bag dit brand, så det får kunder til at skabe en følelsesmæssig forbindelse.
Storytelling er den bedste måde at appellere til kunders følelser og få dem til at købe din produkter. Vi skaber feel-good-historier, der giver dine kunder en positiv forbindelse til dit brand og produkter.

Video marketing

Video content bliver mere og mere populært. Mange forbrugere vil hellere se en 10 minutters video end at læse en tekst på 3 min.
Gennem video kan I give jeres kunder et større indblik i det budskab, som I formidler.
I samarbejde med din virksomhed skaber vi gode budskaber gennem video content, der kan nå ud til et bredt kundesegment.

CEO Christina Hazelden

De bedste brands er dem, der får dig til at føle noget – uanset om det er empati, tillid eller kærlighed.

Storytelling er med til at bringe menneskelighed tilbage i markedsføringen, så forbrugerne ikke blot ser brands som ansigtsløse enheder, men i stedet er i stand til at relatere til dem på et mere personligt plan.

Hvorfor vælge SM Media?

Vi hjælper med at styrke dit brand igennem salg og markedsføring.

Din succes er vores succes

Ærlig kommunikation

Nærværende hele vejen

Content marketing er det brændstof, der driver dit brand

Content is king. Hvad betyder det? Det betyder, at for at få kunderne til at stole på dit brand, skal du skabe indhold, der er unikt og klart. Når du har information på dit websted, hjælpecenter eller sociale medier, kan kunderne nemt finde det og få deres spørgsmål besvaret rettidigt. Du skal fortælle dine kunder, hvorfor de skal handle med dig i stedet for en anden. 

Hvis du ønsker, at dit brand skal være synligt online, så er det vigtigt at komme i gang med online markedsføring. SM Media er et kommunikationsbureau, som hjælper dig med at booste din forretning med kvalitets indhold. Vores team af eksperter vil arbejde tæt sammen med dig, for at lave en plan baseret på dine forventninger. Ved at bruge denne plan, vil vi generere indhold af høj kvalitet til din hjemmeside, blog og konti på sociale medier.

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?Stop selling and start telling! Bedre kan det vist ikke siges. Som forbrugere bliver vi dagligt bombarderet med annoncer og salgsbetonet markedsføring og grundet vores stressede hverdag skaber vi også hurtigt...

læs mere
Hvorfor du gennem storytelling skal brande din virksomhed

Hvorfor du gennem storytelling skal brande din virksomhed

Hvorfor du gennem storytelling skal brande din virksomhedSom forbruger i 2022 har vi mere end nogensinde brug for at have en relation til de butikker, hvor vi bruger vores lønkroner. Forbrugerne stiller samtidig større og større forventninger omkring virksomheders...

læs mere
Hvordan en blog kan hjælpe min hjemmeside med at vokse

Hvordan en blog kan hjælpe min hjemmeside med at vokse

Nøglen til content markedsføring er kommunikation, ikke markedsføring.Når du begynder på din content markedsføringsrejse, kan det være fristende at tro, at det er nok at udgive en blog og dele den på de sociale medier for at opnå resultater. Men content markedsføring...

læs mere

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.