SM Media branding logo til menu bar

Lad os skabe unik branding for din virksomhed

Vi hjælper med at identificere indsatsen i organisationen og rådgiver til, hvordan kommunikationen skal gøres eksternt som internt. Vi skaber den rigtige tilgang ud fra jeres værdisæt og gør kommunikationen unik og kreativ, som dermed giver udbytte for modtageren.

Vi hjælper DIG med en succesfuld brandstrategi

Vi hjælper dig med at skabe din unikke identitet. Skabe det rigtige udtryk i forhold til din målgruppe og lave effektiv og kreativ storytelling, så dit brand bliver set og anerkendt.

Hos SM Media hjælper vi i samarbejde med dig, med at lave en succesfuld brandingstrategi for din virksomhed.
Vi er et bureau, som har fokus på at skabe branding med bevidsthed og hjælpe dig med at opnå dine mål.

Vores eksperter hjælper både med en konkret opgave eller tage hele processen omkring at skabe dit brands egenskaber, karakteristika og identitet.

– SM Media

Brandstrategi

Udvikling og rådgivning omkring din brandstrategi.

– SM Media

Brandanalyse

Data og knowhow omkring din målgruppe.

– SM Media

Visuel identitet

Visuel identitet ud fra dit koncept og strategi.

– SM Media

Strategisk rådgivning

Strategiske og taktisk rådgivning i din brand proces.

Hvorfor er branding så vigtigt?

Branding er både en strategisk og en finansiel gevinst. Et stærkt brand giver kundeloyalitet og dette øger værdien af virksomheden. Hele din historie omkring din virksomhed vil blive stærkere, hvis du bliver ved med at investere i dit brand. Ved hele tiden at arbejde på din branding, vil du fremstå unik på markedet i forhold til dine konkurrenter og derved øge din markedsværdi. Jo stærkere et brand du skaber, jo nemmere er det at sælge din identitet i et stærkt konkurrencepræget marked.

Brandstrategi

Vi hjælper med at udvikle og rådgive dig omkring dit brand. Vi har eksperter, som kan skræddersy en strategi for dig eller tage udgangspunkt i din eksisterende strategi.

se mere

Visuel identitet

Vi skaber en visuel identitet ud fra dit koncept og strategi. Skaber eller rådgiver omkring en design manual og hele det visuelle udtryk omkring din brand identitet.

se mere

Brandanalyse

Vi samler data og knowhow omkring dit marked, målgruppe og konkurrenter.
Udarbejder analyser om, hvor og hvordan du bedst kan eksponere dig med dit brand og ydelser.

se mere

Strategisk rådgivning

Vores eksperter giver strategisk og taktisk rådgivning i din brand proces. Sørger for, ud fra data og knowhow, at rådgive til at skabe de bedste betingelser for din branding.

se mere

Vi hjælper med at styrke dit brand igennem salg og markedsføring

“Carsten og Christina er top professionel i deres fremgangsmåde. Deres fantastiske indgangsvinkel til opgaverne og kunstnerinterview. Deres data indsamling er stor og begge har et drive som sparker der ud af og det er en fornøjelse at se og være med til.”

Martin Krøyer, Vig Festival

“Det har været en fornøjelse at arbejde med SM Media. Carsten var nem at kommunikere med, og hele vejen igennem vores workshop var han et overflødighedshorn af energi, gode ideer, tips og tricks”.

Søren Pedersen, Fantombryg

“Jeg har fået super relevant og effektiv sparring på salg i min nystartede solo-konsulent virksomhed. Carsten har været dedikeret og engageret i mit arbejde, og jeg har fået gode konkrete værktøjer til at målrette mit materiale til mine kunder, frem for at tage udgangspunkt i min egen viden, som jeg gjorde før.”

Sara Wondie

Friheden logo
Logo Aros
Logo Bue og Co
Musikberiget logo
Vig festival logo nyt – SM Media

Salgscoach Carsten Wyrle

“Skab en unik kundeoplevelse igennem dit brand. Lad mig lære dig at kende igennem oprigtig og ærlig storytelling. Dette giver mig empati for dit brand og skaber et bånd imellem os”

Hvorfor vælge SM Media?

Vi hjælper med at styrke dit brand igennem salg og markedsføring.

Din succes er vores succes

Ærlig kommunikation

Nærværende hele vejen

Branding er din historie – Sjælen bag din fortælling

Når du skal lave branding, som er effektiv, skal du kigge på din identitet som en person. Skabe en persona, jeg som kunde kan forholde mig til. Give mig mulighed for at forstå dit brand igennem denne personlighed. Dette gør det nemmere for mig som kunde at forholde mig til dig og dit brand.
For at kunne skabe effektiv branding, er du først nødt til at kigge på hvem du taler til og hvilke konkurrenter, der også henvender sig til dem. Samle viden og data om markedet, konkurrenter og målgruppe. Dette er afgørende for din succes med udvikling af dit brand og efterfølgende markedsføringssstrategi for din branding.

Vær oprigtig, unik og skab udbytte for din modtager igennem karakteristika, egenskaber og identitet.

Skift ROI tallet ud med personlige markedsføring

Skift ROI tallet ud med personlige markedsføring

Skift ROI tallet ud med personlige markedsføringHvis du som virksomhed har været vant til at lægge dine markedsføringskroner i ROI tal med fuld kontrol over dine målrettede annoncer, så er det nu, at du skal tage fat i dit kreative team i firmaet eller dit bureau. Vi...

læs mere
Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?

Giver du dine kunder magic juice i din markedsføring?Stop selling and start telling! Bedre kan det vist ikke siges. Som forbrugere bliver vi dagligt bombarderet med annoncer og salgsbetonet markedsføring og grundet vores stressede hverdag skaber vi også hurtigt...

læs mere
Hvordan ser dine kunder din virksomhed?

Hvordan ser dine kunder din virksomhed?

Hvordan ser dine kunder din virksomhed?”Jeg vil gerne have mere salg i min webshop. Hvad skal jeg gøre for at få flere følgere på de sociale medier, så jeg kan øge min omsætning?” Egentlig et meget reelt spørgsmål, som kunne være stillet i et ganske almindeligt online...

læs mere

Vi skaber værdi og udbytte for vores kunder

Vi tager ikke bare opgaver og tildeler dem en ekspert. Ved SM Media starter vi altid med at samle et helt team af eksperter ud fra opgaven og arbejder med at lave en handlingsplan som er kreativ, dynamisk og målrettet.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan løfte dine udfordringer og byde dig velkommen i vores familie, så kontakt os endelig og lad os høre mere om dig og dine forventninger.